Crazy bakgrund


Jag blev ganska nöjd med bilden jag målade idag, med Prismacolor och några fineliners. Fast sedan fick jag en supercool idé till bakgrunden (tyckte jag själv, men min familj försökte varna mig) och var bara tvungen att testa den. Jag rev sönder en gammal dagstidning i små bitar och klistrade fast bitarna på bakgrunden, med decopagelim. Det blev lite coolt ändå, men inte så snyggt som jag hade sett framför mig i huvudet. Mer crazy. Så nu ska det få torka, och jag ska sova på saken, och i morgon kanske jag kommer på något sätt att få bakgrunden lite finare. Kanske måla över den på nåt sätt? 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s