De tusen lövens bok

IMG_2723

Idag har jag sovit halva dagen, på grund av min envisa förkylning. Men efter lunch har jag orkar måla lite på den här ekorren i Förtrollade skogen, för min color along på Instagram (#squirrelmyday).

Jag tycker väldigt mycket om den här boken, men vet att många tycker den har för mycket löv. Jag älskar att måla löv, så jag har tänkt att det bara är bra. Men efter att ha suttit en stund idag med den här bilden är jag benägen att hålla med, det är verkligen måååånga löv att måla. Den här ekorren består ju bara av olika löv och det blir många löv att bestämma färger till… Bilden på motstående sida är en räv, som också består helt av olika löv. Väldigt vackert, men det blir utmanande att komma på färgkombinationer till alla så det blir lite variation. Jag har börjat lite på räven också, mest för att jag ville testa mitt nya set med Triplus color. Så det blir en träpennor-ekorre och en tusch-räv, får se hur det blir. Har inte bestämt mig om bakgrund än heller, men är inne på att använda torrpasteller till ekorren. Först var jag inne på att göra stora och små cirkar med träpennor, men det är lite för stor yta för att jag ska orka. Träpennor till bakgrund tar sådan lång tid! Så torrpasteller eller kanske Neocolor 2 får det bli om jag nu gör en bakgrund. Ska först måla klart ekorren och stirra på den tills jag får en idé om fortsättningen.

IMG_2724

 

 

 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s