Bästa förkylningsdrycken

Jag vet inte hur många förkylningar och influensor vi lindrat med denna dryck, men många är det. Idag var det dags igen. Jag vet inte om den verkligen gör att man blir frisk snabbare, men den är god och skön för såriga halsar. Fast vi brukar ta halva mängden honung, både för att det blir tillräckligt sött ändå och för att sex matskedar per sats tömmer honungsburkarna väldigt snabbt…

Citrondryck
I övrigt har jag fortsatt på en till ekorrbild idag, en ur Sagor och sägner. Jag började måla den med akvarelltush (Zig) för ett tag sedan, men tyckte färgen bet fast på pappret (det var svårt att dra ut färgen med vattenpenseln för akvarelleffekt) och pappret klarade inte av vattnet så bra. 


Så då bytte jag till träpennor och tänkte måla över allt med dem.
 Fast efter ett tag tyckte jag det blev för tråkigt, så då målade jag över färgpennorna med Zig igen. Och den här gången kändes det bättre av någon anledning. Jag gillar verkligen de starka, klara, färgerna man får med akvarelltusch!


Ekorren är grundad med Zig, men övermålad med träpennor, och så får det bli, eftersom jag hoppas att pennstrecken ska likna päls litegrann. Bilden är inte klar än, men snart. Tänker måla mer på svansen, de gröna löven, skugga hallonen, måla klart ekollonet förstås, göra blänk med vit gelpenna och kanske göra en bakgrund. Jag var inne på en blå bakgrund med Neocolor 2 (akvarellkritor), men jag ska sova på saken. 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: