Lysande ekollon


Min nästa WIP (work in progress) blir ytterligare en ekorre, den sista i min color along #squirrelmyday på Instagram (som håller på till den 31 oktober). Den här ekorren är ur Blomstermandala och jag har en idé om att göra ekollonen som små lysande lyktor. Får se om jag lyckas! Jag har en teori om att det behövs en relativt mörk bakgrund som kontrast, för att de verkligen ska se lysande ut, så kanske blir lila för ljust, jag får se. Tänkte först göra mörkblå bakgrund, men det kändes lite trist. Nu är idén att måla en något ljusare lila inne i cirkeln och betydligt mörkare utanför. Fast det tar tid att göra bakgrunder med träpennor. Här har jag målat två tunna lager med Polychromos Crimson och två tunna lager med Violet. 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s