Mysiga ljud och nya färger 


Jag älskar att umgås med min familj, men på kvällarna brukar jag ofta gå och lägga mig sist för att få en sista liten målarstund i lugn och ro. Helt tyst, förutom diskmaskinen i köket och så det underbara ljudet av pennan mot pappret! 

Jag älskar det här ljudet! Jag skulle kunna tänka mig en avslappningsskiva med det här ljudet. I stället för valsång, havsvågor och andra mer traditonella ljud. 

Det här var ett annat underbart ljud jag fångade idag:


När det gäller min ekorrbild fick jag färgtips på blommorna av några goda målarvänner, över nätet. Bland annat tyckte de att jag skulle måla rostorange, något jag aldrig testat. Jag vågar mig oftast bara på att tona ihop olika nyanser av samma färg, men de tyckte jag skulle blanda Dark chrome yellow med Teracotta och kanske en gnutta Middle cadmium red (Det var Réka Kaptens, från avsnitt 16 av Målarbokspodden som kom med penntipsen!)
Ska bli spännande att testa!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s