Målarbokslördag

Idag har jag passat på att måla den här nästan klar, jag har bara bakgrunden kvar och lite finlir på bladen och blommorna och ekorren. Sedan det roliga med att sätta dit vita små blänk med vit gelpenna! 

Den inre bakgrunden blev mörkare än jag tänkt mig, men jag ville att skenet runt ekollonen skulle skina ordentligt, vilket de inte gjorde med en ljusare lila. Men nu är skillnaden mellan den inre lila och den yttre mycket mindre än jag först tänkte! Funderar på om det går att tona ner något med hjälp av sådant där knådsudd, att liksom lyfta bort lite färg med det, men är osäker. Kanske får den vara så här.

Jag har fått så många bra förslag på hur jag kan måla liljekonvaljbladen, av målarvänner i Bondmorans FB-grupp. Målade dem bara gröna idag, med Prismacolors Apple green, men ska sova på saken. Kanske för in lite lila detaljer eller roströda och kanske gör den gröna färgen lite mörkare. 

Jag är så sugen på att testa min nya målarbok, men vill göra klart denna bild först. Om jag inte gör klart de bilder jag påbörjat blir de aldrig klara, så jag har inte en massa ofärdiga wipar i mina böcker (bara några 😉). 
Här är nya målarboken:


I morgon ska jag måla klart ekorrbilden, göra ett avsnitt av Målarbokspodden (ledtråd: med en känd person, starkt förknippad med ett speciellt djur!) och kanske måla lite i Tenderful enchantments. Måste nog testa om mina akvarelltusch funkar i den!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s