Måla på löv


Vi såg första avsnittet av Top of the lake, på SVT play ikväll (riktigt bra och välspelat, men vääääldigt mörkt), och det var längre än de avsnitt vi brukar se (Modern family, Mindy project, Casual) så jag måste gå och lägga mig nu i stället för att måla. 

Fast jag var i alla fall tvungen att tvärtesta en idé jag haft några dagar: att måla med akrylfärg på torkade löv och pressa färgen på en bakgrund, som en stämpel. Ska fortsätta leka i morgon!

Tidigare idag hann jag i alla fall måla klart ekorren. 

 

Dessutom hann jag börja med namnsidan i Tenderful enchantments. Jag börjar nästan alltid med den sidan i en ny målarbok, eftersom jag tycker om känslan av att mötas av en målad sida när jag öppnar boken, eftersom den sidan sätter en slags prägel på resten av boken och för att den känns mer som min när jag skrivit mitt namn i den. Även om jag alltid tycker att min handstil förstör sidan lite 😆.

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: