Svårighet att välja färg 

Jag tycker väldigt mycket om att måla bakgrunder till bilder, eftersom det förändrar känslan i bilden så mycket. Idag har jag så smått börjat med bakgrunden på denna sida. Min plan var mörkblått längst upp och ljusare blått nertill. Jag valde tre blå nyanser och skulle precis börja måla, när jag plötsligt i stället valde att grabba tag i en ljust grön  (Prismacolors Sap green light), samma färg som jag använt på delar av svamparna. Sedan försökte jag tona ihop det med Muted turqoise för att övergå i Indigo blue. Nu har jag målat så löst att allt går att ändra, men jag är rätt nöjd med färgerna på himlen under svamparna.  Får se hur jag fortsätter i morgon, om det blir mer grönt eller blått i bakgrunden.  Nu ska jag göra som den lilla älvan på bilden och gå och lägga mig. Godnatt!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: