Duttmålande

Idag har jag knappt hunnit måla något, men även sådana dagar målar jag i alla fall litegrann, annars känns inte dagen komplett. I pauser på jobbet målar jag lite på löven ovan. De lär väl bli klara om någon vecka sådär 😊


Hemma har jag suttit och redigerat klart min första intervju på engelska för min nya podcast Passionistacolorista. Som tur var intervjuade jag Maria Trolle, som jag intervjuat tidigare, på svenska. Det blev lite svengelskt och fnissigt ibland och pauser för att googla upp en del engelska ord, men det gick att redigera bort som tur är!

Under tiden målade jag lite slött på bilden ovan. Ingen tanke, tog de pennor och färger jag hade närmast till hands, och målade bara för känslan. Resultatet känns mindre viktigt.

Trots att det bara blivit duttmålning idag lärde jag mig något nytt: eftersom tusch torkar långsammare på clear gesso får man inte dra handen över det man just målat! Om ni tittar noga på koppen längst ner till vänster på bilden ovan ser ni kanske att det mörkblåa smetats ut på den röda färgen. Och handen såg ut så här efteråt:

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s