Sena kvällar 

När man gör något kul, kan det vara svårt att sluta… Jag hamnar lätt i det på kvällarna, när familjen sover och jag ”bara ska måla en liten stund” innan sängen, och så hamnar jag i flow. Eller åtminstone har jag väldigt mysigt när jag dolar på med min bild…. Och så blir det för sent igen…

Nu MÅSTE jag gå i säng! Får leka vidare med denna en annan dag. Fick för mig att jag skulle göra en blå posca-bakgrund. Kanske en ljusare blå utanför hjärtat? Eller samma blå över hela bilden. Något täckande behövs i alla fall utanför hjärtat, för jag råkade gnugga ut en stor gul posca-fläck når jag målade gula prickar i några blommor (som jag inte var nöjd med, och försökte rädda med lila glittergel och gul posca, men som så ofta tidigare var det nog bättre innan. Men när bilden är klar kommer man nog inte att tänka på det! 

Innan posca och gel:

NU god natt! 😜

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s