Konstiga bilder

Inte haft tid att måla idag, förutom några minuter nu innan jag ska sova. Är på resande fot och tog bara med mig Flora Changs bok och mitt lilla Prismacolor-set. Valde denna bild, eftersom den är så konstig att det känns som att man kan måla den precis hur som helst. Den är redan så konstig ☺️

Tidigare ikväll var jag på en mysig inflyttningsfest, och insåg en sak: Jag måste nog lägga pengarna på att gå till frisören den här månaden, i stället för att köpa pennor och annat till målandet, som jag brukar 😜 Egentligen hade jag tänkt lägga undan pengar till Black Friday, i slutet av månaden, för i alla fall i fjol såldes mycket pennor till bra pris den dagen. Hår eller pennor…. Jag borde verkligen prioritera håret denna gång… å andra sidan ska jag nog inte gå på någon mer fest på länge 😄. Får sova på saken (bokstavligen). 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s