Fredagsmys

Det är ju mysigt att titta på film, men jag kan inte påstå att jag blir ledsen när familjen vill se en film jag inte vill se… Då kryper jag upp i min favoritfåtölj med en målarbok och målar medan jag lyssnar på filmen, eftersom fåtöljen står rätt nära tv:n. Eftersom det är fredag idag unnade jag mig ett glas vin också. Äntligen helg! 

Jag har startat en uggle-color-along på Instagram så egentligen borde jag börja måla någon gullig uggla. Jag älskar att måla ugglor! Men jag har fastnat i Ivy and the inky butterfly… Jag tänker att jag bara ska måla klart mina WIP:ar först. Fast jag har typ sex stycken tror jag, så det går ju inte! Men som Alfons Åberg tänker jag: Jag ska bara måla klart den här… okej, exakt så sa inte Alfons, men ni fattar.

Förresten så misslyckades jag med att måla guld på slingan på bilden! Det blev någon slags hitte-på-metall. Vill ni höra hur man kan måla mer verklighetstroget guld, med träpennor, ska ni lyssna på senaste avsnittet av Målarbokspodden:

https://malarbokspodden.podbean.com/e/21-mala-guld/

 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s