Lite uggla innan sängen

Vissa dagar hinner man ju knappt måla alls! Idag var en sådan dag, men jag passade ändå på att måla lite samtidigt som jag kvällsfikade (typ för en minut sedan). Har äntligen släppt Ivy och mina våndor kring bilden. Jag är inte klar med den, men vi måste vila lite från varandra 😜

Ni har väl inte missat min uggle-color-along på Instagram? #novemberowls heter den. Idag började jag äntligen på min första uggla, ur Tina Wallins bok Ugglor och förgätmigej. Den är ju så söt där den sitter på sin gren! Jag plockade fram mitt 12-set Inktense (akvarellpennor som blir vattenfast när den torkat) eftersom jag vill öva mer på dem. Jag vet så många som älskar dem, och eftersom de har väldigt kraftigt pigment, har jag alltid tänkt att de borde passa mig, som målar med så starka färger. Tidigare har jag inte fastnat för dem och känt mig som kärringen mot Inktense-strömmen. Nu tycker jag ändå att de känns riktigt härliga! Ska öva mer i morgon och om det sedan går från härliga till underbara ska jag önska mig ett större set av tomten! Det står mellan det och ett extra packe med Prismacolor, eftersom de är så mjuka och tar slut snabbare än mina andra pennor. Men just nu är vi lite osams, eftersom jag inte fick till det riktigt i Ivy. Kanske passar hårdare pennor mig bättre, som Polychromos? Jag är bra på att göra tunna lager med prismacolor, men sedan när man ska gnugga ut färgerna med den ljusare färgen, eller en blenderpenna, då vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare sedan! Då tror jag att jag börjar trycka för hårt med färgerna som jag vill lägga på efter blendningen, och då blir pappret mättat och så halkar pennan bara runt i kladdet… Borde öva mer på dem med, men nu får de vara i skamvrån ett tag. 

Natti natti!

PS: visst är det coolt hur mycket ögat gör för bilden, om man jämför det jag hunnit måla och det omålade!? 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s