Blått är flott

Jaha, den här bakgrunden blev inte grön, utan blå. Jag använde ju Sharpie till bakgrunden igår, men det blev väldigt flammigt plus att pennan tog slut mitt i alltihop! Eftersom jag inte hade någon mörkt grön posca att måla över allt med fick det bli blått. Först gillade jag det inte alls, men sedan fick jag så mycket pepp av målarvänner på FB att det kändes bättre. En person föreslog en nymåne, så jag har försökt måla en med hjälp av en cirkelmall från min scrapbook-period. Med stjärnorna (gjorda med vit gelpen) och månen blev jag ändå riktigt nöjd med bakgrunden till slut!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s