Grönt är skönt 

Jag valde mörkgrönt till slut. Jag målade små duttar av lila, svart, blått och grönt och höll mot bilden, och kände att jag ville ha grönt. Jag var lite rädd att ugglan skulle försvinna mot det gröna, men tycker nog ändå att det funkar, och ger en varmare känsla, än vad både lila och blått hade gjort. 

Eftersom jag inte hade någon mörkt grön posca använder jag en Sharpie, som var i rätt nyans. Sharpie är ju en alkoholbaserad penna, och blöder igenom, men det spelar ingen roll, eftersom boken är enkelsidig. Jag la två papper bakom sidan också, för säkerhets skull, så att färgen inte ska fläcka nästa bild i boken.

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s