Är huvet dumt…

…. så får kroppen lida. Det stämmer verkligen in på mitt målande i helgen. Jag målade denna uggla, i Dagdrömmar, och fick för mig att bara använda mina Master-art-pennor, för att verkligen testa dem ordentligt. De är relativt mjuka för att vara budgetpennor, men de har ju inte lika mycket pigment som kvalitetspennor. Så jag upptäckte att jag var tvungen att gnugga rätt hårt för att få det så färgstarkt och täckande som jag ville… Och trots detta bestämde jag mig även att göra bakgrunden med samma pennor, vilket gjorde att jag till slut fick ont i både handled, armbåge och axel. Sedan känner jag inte ens att jag gillar bakgrunden! Tanken var att göra den mörkt blå nertill och lila upptill, men jag måste blanda olika nyanser för att få till färgerna jag vill ha, vilket betyder förr lager och mer gnuggande. Har ändå envist hållit på, men idag när jag vaknade bestämde jag mig: jag ska måla över all bakgrund med svart Posca! Jag ska inte gnugga vidare och förstöra min stackars arm! Och jag vill inte spara den till framtiden, och eventuellt avsluta den då. Dessutom tror jag svart bakgrund blir snyggare. Gillar inte riktigt den lila bakgrunden mot det oreanga. 

Så ni får se hur den såg ut innan, men nästa gång kommer allt vara svart! 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s