Ugglor, ugglor

Med svart bakgrund, vita prickar och guldprickar runt ugglans huvud blev jag ändå rätt nöjd med bilden!

Nu dags för ännu en uggla, denna gång ur Vivi söker en vän. Jag gillar att variera vilka pennor jag använder, så här är det akvarellpennor. Jagtycker bilden är jättefin, men ugglan blänger verkligen på mig när jag målar den 😂. Får se om jag får till bakgrunden på denna, eller om den här också blur övermålad med akrylpenna… 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s