Fjärils-mjäll

Jag är lite för trött för ett långt inlägg ikväll, men ville i alla fall visa min färdiga uggla. Blev riktigt nöjd med den! Särskilt efter att jag kom på att bilden behövde ”fjärils-mjäll”. Nu blev det i och för sig så mycket att det ser ut dom snö i stället, men ändå. 

Bakgrunden är en av få akvarell-bakgrunder jag är nöjd med. Gjorde sex-sju lager med två gröna nyanser och en mörkt blå nyans. Om jag bara lät färgen torka innan jag målade nästa lager gick det bra. Sedan kanske ni inte behöver titta så noga att ni ser fjärils-ansiktena som jag råkade måla blå eftersom jag slant med akvarellfärgen…

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s