Årets bästa bilder.

Just nu läggs en massa collage ut på Instagram, med taggen #bestnine2017. Det är en hemsida som beräknar vilka nio bilder i ens Instagram-flöde som fått mest likes under året. Jag har också gjort ett sådant collage, och det blev flera av ugglorna från i november och några till bilder. Jag tänker att det är fina bilder, men att det också beror på att jag hade fler följare i november, än tidigare på året. Dessutom började jag inte lägga ut mina målarbilder där förrän i mars. Sedan kan man ju ha egna favoriter också, som kanske inte fått lika många likes…

Så idag gjorde jag tre till collage, med mina favoriter från varje månad i år. Här är de! Jag insåg att jag målat väldigt mycket i Sagor och sägner i år. 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: