Misstagens magi

Oooookej, nu vet jag ju inte om just DETTA misstag kommer att leda till något magiskt, men ofta tycker jag det är just genom misstagen som man utvecklas mest. Det är när det inte blir som man tänkt sig som man börjar testa nya färger/saker för att ”rädda” bilden och ofta kan det bli rätt coolt! Jag hoppas det kan bli så även denna gång. 

Jag använde en penselpenna med härligt julrött glitter i, på två av julkulorna. Lite senare upptäckte jag en röd fläck på flickans jacka (som jag hade tänkt måla grön). Jag kunde inte riktigt fatta hur fläcken hade hamnat där nere, tills jag tog en titt på mina fingrar! 


Oj, vad pennan måste ha läckt! Utan att jag märkte det! 

Så nu blir jackan röd i stället. Och rött mot den lila renen, känns inte klockrent (förlåt, var faktiskt inte meningen att ordvitsa 😜😆). 

Nåja, to be continued…

PS: Pennan har i alla fall snyggt glitter!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s