Lager-på-lager-film 

Efter önskemål av en följare har jag gjort en liten film där jag målar lager på lager med träpennor. Jag blev inte jättenöjd med resultatet, men ni kanske förstår tekniken i alla fall. (Och tycker ni jag målar konstigt får ni gärna skriva hur jag borde ha gjort i stället, i kommentarerna, eftersom jag fortfarande övar på detta!)

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: