3D-effekt

Jag har köpt en bok som heter Colorist’s special effects och har börjat göra några av målar-övningarna i den. Jag känner att jag efter 1,5 års målande har kommit till en punkt när jag vill lära mig mer och inte bara gå på lust och inspiration (fast de bitarna måste förstås få finnas kvar, annars finns ju ingen anledning att fortsätta måla!) Idag övade jag på att måla ett klot med 3D-effekt. Jag fattade inte om jag skulle måla med en penna och göra olika förgstarkt med hjälp av den, eller använda olika färger, men jag valde att måla med fyra olika nyanser av rött/ljust rosa. Jag blev ganska nöjd, förutom att det ljusaste området inte riktigt hamnade där det skulle, enligt ”mallen”. I morgon får jag försöka mig på att måla skuggan under klotet! 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: