Övermålning igen

Före:

Den här bilden började jag med i januari 2017, och fortsatte med den i december. Nu tänkte jag göra klart den till min häst-color-along på Instagram. Min plan var att måla mörkt lila runt bilden, men det kändes inte bra när jag väl börjat måla. Jag ångrade att jag inte bara lät det vara omålat och vitt.

Det går inte sudda så här kraftig färg och så här många lager så i stället fick det bli akrylpenna än en gång. Jag hade ingen vit så jag tog Ivory i stället, som blir gräddgul. På de mörkaste delarna har jag målat två varv med poscapennan för att täcka det lila.

Nu vet jag helt plötsligt inte vad jag tycker. Kanske borde jag ha behållit det lila!? 😄 Jag kan förstås måla över det igen med lila posca, eller göra det vitare med hjälp av vit hobbyfärg och pensel… Men jag ska måla klart motivet först och sedan bestämma mig. 

Efter:

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s