Loppisfynd

Idag på lunchen gick jag på en båsloppis i Umeå. Jag var inte ute efter något speciellt, men tycker det är roligt att gå och titta om man kan göra något fynd. Det är framför allt kläder, böcker, porslin, filmer, pussel, skor och sällskapsspel på en sådan här loppis, men det spännande är ju att man aldrig vet riktigt vad man ska hitta. Eller inte, för oftast hittar man ju inget alls man vill ha.

Idag letade jag lite lojt efter förvaringsgrejer, som kanske skulle passa mina målargrejer. En gång hittade jag en så bra korg, med fyra fack, och en annan gång ett rejält, tvådelat, pennfack i trä.

Men aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle hitta finpennor där! Men helt plötsligt låg ett 12-set Derwent akvarell-pennor framför mig. Jag behöver nog inte fler pennor, men kunde inte låta bli. Så jag slog till och idag har jag testat dem i boken Måla mig lugn. Och jag tycker de är riktigt bra! Nu är jag inte jätteduktig på akvarellpennor (jag får inte riktigt till det där skira, transparenta), och pappret i boken funkar sådär med vatten, men det är fina färger och lätta att dra ut med vattenpenseln. Ska testa dem i någon annan målarbok senare! Å, det är ju så roligt att testa nya pennor! 😍

Här står mina tidigare målar-relaterade loppisfynd på rad:

PS: Missa inte det underbara SVT-programmet Lerins lärlingar! 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s