Trött målning

Idag var jag NÄSTAN för trött för att måla, men bara nästan. Jag orkade inte med något av mina pågående projekt, så jag plockade fram en gammal målarboks-tidskrift och målade med Ergosoft, som råkade stå närmast. Efter ett tag märkte jag att jag satt och log! Målandet hade gjort mig glad och lugn 🙂 Däremot inte piggare… 

Sååååå bums i säng! Natti, natti!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s