Fler bra förvaringstips!

Igår skrev jag ju om mina olika förvaringslösningar till akvarellkritorna, och idag fick jag två till bra tips på Facebook. Jag frågade om jag fick lägga ut deras bilder här och det fick jag (tack!).

Jag trodde inte de gick att förvara i pennfodral, men det funkar tydligen riktigt bra, enligt Carina Arvidsson. Bra översikt får man onekligen!


Och Nelly Li har kommit på en så himla kreativ lösning: en pimpad låda för sexpack öl 😄 Funkar ju också jättebra!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: