Lyckad räddning! 

Ytan på pappret blev helt knas efter gårdagens försök, men jag har bestämt att det får vara okej, och att det till och med blev ganska snyggt! (I och för sig skulle nästan vad som helst vara snyggare än den hemska lilafärgen från igår, minns ni?

 
Jag valde att måla guld, eftersom jag tänkte att den färgen skulle passa till blått (lite kungligt sådär…) och matcha nyckeln i mitten. Dessutom hade jag en guld-posca, så jag slapp köpa nytt. 

Fast det var inte lätt att täcka den skrovliga ytan med posca, så på vissa ställen fick jag måla två lager, men det såg ändå flammigt ut!


Då testade jag att använda gold ink, som jag köpte innan jul. Det vill säga flytande färg, med väldigt mycket guldskimmer i, som man till exempel kan doppa en pensel i och skriva snyggt med, eller använda i målarböcker! 

Guldpartiklarna har en tendens att sjunka till botten av flaskan, så jag fick röra om rejält med penseln innan jag använde den på pappret. Till min stora glädje flöt färgen på väldigt lätt över ytan och täckte fulheterna under perfekt! Den skrovliga ytan går förstås inte att dölja, men flummigheten försvann! Dessutom fick sidan ett vackert guld-skimmer. Jag lyckades till och med hitta en tillräckligt liten pensel för att kunna måla närmast hjärtat, NÄSTAN utan att måla över linjerna 😜 Tittar man på fågelns mage, ser man att jag råkade måla den med guldfärgen. Dessutom hamnade en hel del på sidan bredvid, men det går säkert också att rädda. En annan dag 😊.

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s