Nyårslöften

Nej, jag tror aldrig jag lyckats hålla ett nyårslöfte i hela mitt liv. Inte i år heller.

Mina nyårslöften:

  1. Måla mindre! Det har jag inte lyckats med, jag målar fortfarande på nästan alla lediga stunder. Min tanke med att måla mindre var att i stället få mer tid till andra saker, till exempel läsa böcker. Hittills i år tror jag att jag läst en halv bok bara, så det går inte så bra….
  2. Inte köpa fler målarböcker! Eftersom jag redan har betydligt fler än jag hinner måla i! (Trots att det nästan är det enda jag gör på fritiden 😆). Det löftet har jag visserligen hållit hittills, men jag har vunnit en målarbok på Instagram, fått två målarböcker av min goda målarvän Elin och bytt en målarbok som jag inte gillade, mot en annan, så jag har ändå fyra nya målarböcker sedan årsskiftet. Och så har jag förbokat ett gäng målarböcker på bokrean, framför allt vykortsmålarböcker. En del ska jag visserligen lotta ut, men några kommer jag behålla! Jag insåg att jag ville ha alla målarböcker som Emelie Lidehäll Öberg gjort, eftersom jsg gillar hennes illustrationer så mycket. Så jag har förbokat Hem ljuva hem, som jag inte har. Och så beställde jag ett ex till av hennes vykortsbok Ingen vanlig dag. Det är så roligt att måla korten och ge bort, på födelsedagar till exempel! Nu ska jag bara försöka få tag på En sagolik vinter, så är samlingen komplett! Tyvärr verkar den vara slut precis överallt, så jag hoppas hitta någon som kan tänka sig sälja sitt ex!

Mina övriga löften gällde träning, och de har jag inte heller lyckats hålla!

Just nu har jag ovanligt många work in progress-bilder på gång. Oftast brukar jsg göra klart en i taget, men nu börjar jag på nya bilder hela tiden. Jag vet att jag inte är ensam om att göra så, men det är så olikt mig! Jag skyller det på alla color alongs på Instagram, som jag så gärna vill vara med i. Och alla nya böcker! Man måste ju testa dem omedelbums!

Och igår dök ytterligare en bok upp i brevlådan! 

 

Jag är person nummer tre som får måla i detta ex av Johanna Basfords resande bok, vilket känns otroligt roligt, och lite läskigt! 

Jag har börjat så smått på denna bild i boken:

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s