Prestationsångest 

Jag har sällan prestationsångest när det handlar om just målarböcker, men när det gäller den här bilden är jag lite nervös!

Det är en bild ur Johanna Basfords Ivy and the inky butterfly. Och boken är inte min egen, utan en, av tre, ”resande” böcker, som Johanna har skickat ut i världen. Om man får den, väljer man en bild som man målar, och sedan skickar  man den vidare till någon annan. När den är utmålad skickas den tillbaka till Johanna.

 Jag är nummer tre i denna, och jag är så rädd att klanta till det, så sidan blir förstörd! Samtidigt som det är väldigt roligt att vara en del i detta projekt.

Jag har märkt att jag målar som bäst när jag inte tänker så mycket, utan låter tankarna vandra och handen göra lite som den vill. Så jag försöker göra så även på denna bild, även om det är lite svårare än vanligt… Och inte blev det lättare efter att jag la ut bilden i en Facebook-grupp där alla som vill följa bokens färd kan gå med, och en person surt skrev att det här ju var den bilden som HON skulle måla…. Det är ju inte ens säkert att hon är en av de som får boken någon gång, men hennes kommentar fick mig ändå att känna ännu mer att bilden måste bli fin! 😜 

Som alltid – nya tag i morgon!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s