Utan blender, med blender.

Ungefär i det här stadiet känner jag nästan alltid att jag skulle vilja sudda allt och börja om! Men det går ju inte…

Men med blenderpenna på bakgrunden känns det lite bättre. Jag målade bakgrunden med en blandning av blå och svart Prismacolor och en nattblå Pablo. Men särskilt prisma, som är lite som kladdkritorna man målade med som barn, behöver blendas på något sätt för att färgen ska täcka allt det vita på pappret. 

Så här blev det med blender (Caran Dache)

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s