Skyddspapper

Vissa saker lär jag mig aldrig! Till exempel att det är bra att ha ett papper under handen man målar med, för att skydda färgen man redan målat på bilden att gnuggas ut när man rör handen över sidan. Eller att börja måla från vänster sida och måla åt höger, om man är högerhänt, och tvärtom om man är vänsterhänt.  

Det kan man ju tycka att jag borde ha kommit ihåg den går gången, när boken är en bok som skickas runt i världen och ska målas av många olika personer! Men nej, jag  glömde det igen, och OJ vad färgen smetades ut när jag blendade. Efteråt var allt vitt på sidan grått – och det var fläckar även på motstående sida, som ju ska målas av någon annan! 😨 Jag fick lite panik, men fick bort det med mitt batteridrivna sudd. 

Men nu behöver jag fler sudd! Jag har kladdat på de små detaljerna på bilden, till exempel slingorna (hur i allsin dar målar man med Prisma utan att kladda ner överallt, när de är så mjuka!?) så jag har beställt ett sådant där sudd som ser ut som en penna och är superspetsigt. Och ett vanligt, stort sudd, för att sudda bort det gråa på det vita runt bakgrunden…

Jag har varit så ängslig över denna bild, men har fått sådan fin pepp på Instagram och Facebook så jag fick nytt mod och nu känns den riktigt bra! Men jag har fortfarande inte vågat mig på deras hud… Eller bestämt mig för vilken frukt det är i korgen. De flesta säger äpplen eller persika, men jsg funderar på plommon, för att den mörkt lilafärgen skulle passa bra in tror jag!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s