För lite tid

Jag har sålt en del pennor som mest blivit liggande (till exempel gick min förälskelse i alkoholmarkers över rätt fort…) och köpt nya pennor för pengarna. 

Ända sedan jag var på målarträff i Söråker, ordnad av Emelie Lidehäll Öberg, för ett år sedan, har jag varit sugen på akvarellpennorna Albrecht Dürer. Och det var suget efter dessa pennor som gjorde att jag bestämde mig för att gå igenom alla grejer och sälja (fast delar av mig vill spara allt! För säkerhets skull liksom 😜)

Lyckan när jag fått ihop tillräckligt för att kunna köpa ett set begagnat (men knappt använda)!

Igår kom de fram och jag är sååååå sugen på att måla! Men jag har knappt tid att måla alls i veckan 😬.

I sista stund kom jag på att det vore kul att måla bilden ovan och lägga ut i morgon, på Internationella kvinnodagen. Tyvärr hann jag inte måla klart den idag, får se om jag lyckas i morgon… 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s