En penna jag inte gillar (tror jag).

Jo, jag måste ju berätta att jag hann klart den här idag! Jag fuskmålade lite här och där och bestämde mig för att skippa bakgrund (efter att ha rådfrågat målarvännerna på Facebook), men blev riktigt nöjd. Det är alltså en bild ur Emelie Lidehäll Öbergs tavelbok, Hem ljuva hem. Jag grundmålade med akvarellpennor och tonade och skuggade med färgpennor. 

Sedan så testar jag Derwent coloursoft för första gången idag. Min första känsla är att jag inte gillar dem. De känns klumpiga och både torra och kletiga på samma gång, som en blandning mellan Prismacolor och Luminance. Men jag ska i alla fall ge dem en chans till innan jag kanske säljer dem vidare, till någon som gillar dem bättre! 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s