Akvarelltusch igen!

Som ni (kanske) vet älskar jag starka färger och därför har jag alltid gillat tuschpennor. Tyvärr tycker jag inte längre om vanliga tuschpennor, som inte går så bra att blanda ihop, men akvarelltusch älskar jag! Nu har jag haft en period med färgpennor och akvarellpennor, som jag också gillar väldigt mycket, men det var så kul att plocka fram alvarelltuschpennorna och måla med dem igen! Det går ju så fort! Och blir direkt starka färger. 

Grodan är från Emelie Lidehäll Öbergs vykortsbok Ingen vanlig dag och är målad med Zig clean color real brush, Posca till bakgrunden och gelpennor (mycket glitter!) 

Och idag började jag på ännu en grodbild (eftersom jag har en grod-color-along på Instagram), ur Tidevarv, och fortsatte med samma pennor, för det är ett dubbeluppslag och träpennor kändes för långsamma…

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s