Grodor och neonfärger

Den lilla grodan blev ju vääääldigt lila… så jag funderade länge på om föräldrarna också skulle vara lila, eller om en var röd och en blå, vilket resulterat i denna giftgroda (det måste den väl vara med den färgen! 😆) 
Jag valde bort rött och blått, eftersom det hade förstört färgsammansättningen. Jag körde på rosa i stället. Jag tror mamma-grodan behöver lite mer kontraster och skuggor, men de gör jag en annan dag. 

Jag har förresten alltid varit rädd för att använda neonfärger, eftersom jag inte fattat vitsen med dem, men i den här bilden har jag använt både neonrosa och neongult, för att förstärka intrycket av giftgrodan. Jag får se om det får vara kvar eller om jag målar över det. I det här skedet av bilden är det svårt att se helheten framför sig, men ju mer man målar, ju mer blir det tydligt vad som funkar och vad som inte funkar. 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s