Efterfrågad målarbok!

Den kom ut förra våren, är nästan slutsåld överallt, men kommer inte att tryckas igen, enligt förlaget. Den går inte längre köpa online, men finns kvar i enstaka lokala bilaffärer i Sverige. 

På kort tid har jag fått frågan från tyska målarvänner på Instagram, att köpa boken, och skicka till dem. Med frakt blir det runt 300 kr för dem, men de vill ändå köpa boken. Eftersom det är min egen favoritmålarbok kan jag förstå dem och har förstås hjälpt dem. 

Idag på lunchen handlade jag bok nr 2, som ska till Tyskland. Jag har också köpt en egen dublett, om jag mot förmodan målar klart mitt första exemplar. 

För mina utländska vänners skull hoppas jag att något förlag väljer att ge ut boken på nytt, för jag vet att många älskar den.

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s