Äntligen klar!

Idag blev jag äntligen klar med denna bild ur Ivy and the inky butterfly – boken som skickats ut av Johanna Basford – och som jag nu ska skicka vidare. 

Jag blev riktigt nöjd till slut, förutom några små detaljer ( som de små oranga blommorna till vänster som jag tycker blev tråkiga, och att jag råkade sudda upp en liten reva i pappret, som inte syns på bilden, men som inte känns så kul att lämna efter sig i just denna bok…) 

Undrar om jag ska måla bilden likadant i mitt eget ex av boken eller om jag ska komma på något helt annorlunda… Men mörk bakgrund känns ju rätt självklar, eftersom det handlar om en midnattsfest, och det var roligt att försöka få blommor och blad att synas mot bakgrunden, genom att måla ljust vid kanterna. 

Nytt avsnitt av Målarbokspodden ute idag också! 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s