Billig WIP-kopp

Som ni vet är jag på ständig jakt efter perfekt förvaring och jag är omringad av diverse lådor och pennfack när jag sitter och målar. Mina pennor bor i pennväskor när jag inte använder dem, men när jag målar vill jag ha alla färger jag använder framme och lätta att greppa. Hittills har jag haft de pennor jag använder i olika papplådor, men igår hittade jag ett billigt diskställ till bestick, som jag nu ska testa. Det kostade 10 kronor! WIP-kopp är ett uttryck en på Instagram berättar att hon använder om sina muggar som hon har fyllda med de pennor hon målar med för tillfället. 

Så här blev bilden och jag har än en gång insett att jag inte tycker det är så roligt att måla på lösa blad, oavsett motiv. Det kan i och för sig bero på att min skrivare inte är så bra, eller att jag inte lyckas göra rätt inställningar, men den här blev rätt suddig i utskriften som gjorde det extra svårt att se de små detaljerna och kunna måla dem.

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s