Måla hud


Jag är inte särskilt bra på att måla hud och det beror på:

1) Att jag övat väldigt lite på det.

2) Att det krävs enormt mycket tålamod om man ska få det att se verkligt ut. (Och hur var det nu med tålamodet Isabell!!? DÅLIGT!! 🙈)

Ikväll har jag legat i kökssoffan och tittat på hur Maria Pain målar hud, på en bild från Sommarnatt, kopierad på tonat papper. Om allt går som planerat ska jag prata med henne i min engelska podcast i morgon och jag har så mycket frågor till henne efter att ha sett videon. Hon är känd i målarkretsar på att vara en mästare på att måla just hud!

Bilden ovan är en skärmdump från hennes youtubekanal. 

Maria Pain målar hud

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: