En vanlig lördag.

Jag brukar inte skriva i förväg vem jag ska intervjua i podden, eftersom det kan bli förändringar, men igår gjorde jag ett undantag, eftersom det kändes så säkert. Men Marias barn blev sjukt och intervjun blev framflyttad. 

Så i stället har jag haft en helt vanlig, rätt underbar lördag: 

Handlat, tvättat, varit med familjen, tittat på film och målat min första bild ur Johan Egerkrans sketchbok, Nordiska väsen. Jag målade först med akvarellpennor, och vatten, men sedan målade jag fler lager och skuggor, med färgpennor, eftersom jag inte är så bra att få till det med akvarellpennor. Det var en utmaning att måla i mer jordnära färger än vanligt och inte brassa på med en massa färg. Men jag blev riktigt nöjd med resultatet!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s