Så oerhört kletigt 

Jag har inte varit sugen på att måla idag, men fixat en hel del med min color along på Instagram och spelat in ett nytt avsnitt av min engelska podcast, med den fantastiska Maja (coloringmaja on Instagram) och sitter och redigerar nu, samtidigt som jag skriver detta. 

Hur som helst kändes inte dagen komplett utan lite målande så jag plockade fram min US-utgåva av Ivy and the inky butterfly och bestämde mig för att måla lite mer på den här svåra sidan. Den är svår eftersom jag testade att grunda sidan med Clear Gesso, Art basic, och sidan blev så oerhört halkig. Akvarelltusch halkade bara av, men till slut fick jag vanlig tusch att fastna hyfsat. Så jag fortsatte måla med tusch idag, men hade glömt bort exakt HUR kletigt det var. Så nu är mycket av färgen utkletad både på sidan och på min hand! 

Som tur är har jag även köpt en UK-utgåva och tycker mer om pappret i den plus att jag experimenterat lite väl mycket i det här exet. Så jag får se om jag målar klart denna (mycket akrylfärg!!??) eller struntar i det. Handen måste jag förstås tvätta – men förmodligen skulle färgen på pappret rinna bort snabbare om jag satte sidan under vatten – så lite har färgen fäst på ytan!

För övrigt så avskyr jag övergången till sommartid! 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s