Fineliners 


Jag upptäckte att det var mycket roligare att måla med fineliners och tusch i den här boken än med färgpennor. Någon dag när jag är piggare kan jag förklara varför! 

Sidan till höger är nästan klar, eventuellt ska jag måla ett lager till med den gula och blå akrylfärgen på bakgrunden.

I övrigt har jag varit mycket trött, och lite ledsen, idag och inte velat måla särskilt mycket. Men jag kände hur jag blev gladare av att kolla runt på andras fina bilder på Instagram så det gjorde jag.

Och så har jag äntligen gjort intervjun med Maria Pain, om hur hon målar ansikten. Jag blev verkligen inspirerad av henne! Precis som jag blivit varje gång jag intervjuat någon för podden. Det är så underbart att höra hur andra som målar tänker och gör. 

Men nu sova, Gonatt!

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s