Svårt med kontraster

Det blev ytterligare en groda till min color along på Instagram! Min idé var att måla näckrosbladet som en limeskiva och ringarna på grodan som godisar. Allt är målat med Inktense, förutom ringarna på grodan, som är målade med glitter-gelpens. 

Jag gillar akvarellpennor och Inktense, men tycker det är svårt att få till kontraster och skuggor! Jag antar att jag måste göra betydligt fler lager för att få till det, men jag vet inte om jag ändå skulle lyckas.. Tror att jag ska använda färgpennor på slutet för att öka kontrasterna, särskilt på blommorna. 

Och så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med bakgrunden… 

För övrigt så ser jag verkligen fram emot långhelg och påsk! Då hoppas jag hinna måla, måla, måla, promenerar i solen, läsa Harry Potter och äta god mat.

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s