Blöjförvaring perfekt till pennor!

Ni vet ju att jag gillar att hitta pennförvarings-lösningar på loppis, och igår hittade jag detta! Det är tydligen en blöjförvaring egentligen, men jag såg ju direkt att den skulle vara perfekt att ha med sig på målarträffarna som jag har ibland här i Umeå (den är lite för tung och klumpig för att ta med på längre turer…). 

Så här är den alltså tänkt att användas:


Men jag har packat den full med målargrejer inför en skapar-dag med mina vänner på lördag. Jag har förhoppningen att locka någon av mina kompisar att våga testa, så jag tänkte ta med mig bra nybörjarpennor, och ett gäng målarböcker som jag inte är rädd att låna ut. 

Det rymdes fyra pennburkar i blöjstället: Ett med vanliga färgpennor (men inte mina dyrare), ett med akvarellpennor (inte heller mina dyrare set), ett med fineliners och ett med gelpennor. 

Det finns en låda också och där har jag lagt Wink of stella (för visst måste glitter vara bästa sättet att locka nybörjare??), blenders, pennvässare och annat smått och gott. 

På baksidan finns ett fack, där det ursprungligen låg ett underlägg för blöjbytning (såg oanvänt ut), men där har jag placerat en målarbok. Tyvärr var stället för smalt för att rymma de flesta av mina målarböcker, men den rymde i alla fall en av mina nya böcker (ja, jag har helt struntat i mitt nyårslöfte haha!): Rita Bermans målarbok ”Die welt unter der lupe – zu lande” och den är relativt liten i formatet. 

Författare: Passionistacolorista

I´m a hobby-colorista from Sweden, with a big passion for adult coloring books. It started as a way to feel better when I was sick two years but now I just addicted and wants to color every day, although I´m feeling better. Colors makes me so, so happy! I have two coloring book podcasts: Passionistacolorista and Målarbokspodden. And I also have a youtubechannel, called Passionistacolorista, where I do some livestreams.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s